Trotineta Electrica A Luat Foc

★★★★☆

Aici vei gasi trotineta electrica a luat foc, cele mai bune preturi de care iti va aduce beneficii la buzunarul tau. Securitate, incredere si excelenta sunt cuvintele care definesc aceasta lista minunata.

Topul cu cele mai bune 15

👉 Vezi pe toate 👈

Este rentabilă folosirea de trotineta electrica a luat foc?

Trotinetele electrice au devenit populare recent pentru ușurința și capacitatea lor de a acoperi o cantitate mare de teren rapid. O problemă pe care o au unii oameni este dacă trotinetele electrice sunt sau nu sigure.

Actualele oferte de incendiu pentru scutere electrice au reaprins dezbaterea privind siguranța scuterelor electrice.

Incendiul scuterelor electrice a reaprins discuțiile despre practicile sigure ale scuterelor electrice. Incendiul a avut loc la un loc de joacă din Oregon, iar scuterul electric care a luat foc a fost o unitate care nu a fost neapărat concepută pentru siguranță.

Trotineta electrică care a luat foc nu a fost singura găsită în flăcări în ultimele luni. Un bărbat părea să fie grav rănit după ce scuterul electric al copiilor săi a luat foc în New York.

Încă nu este clar ce anume a provocat incendiul scuterului electric din Oregon. Cu toate acestea, scuterul electric pentru copii poate să nu fi fost proiectat corespunzător pentru siguranță. O probabilitate este ca trotineta electrică să nu se încălzească corespunzător, ceea ce ar putea provoca arderea acestuia.

Trotineta electrică care a luat foc în Oregon este un indiciu că trotinetele electrice nu sunt întotdeauna lipsite de riscuri. Deși sunt cu adevărat convenabile și ușor de utilizat, ele nu ar trebui folosite fără măsuri de siguranță adecvate.

Cum se poate folosi trotineta electrica a luat foc?

Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, probabil că considerați trotinetele electrice o modalitate ușoară și interesantă de a vă deplasa prin oraș. Dar ceea ce poate nu știi este că trotinetele electrice pot lua foc.

În această postare, vă vom arăta cum să utilizați trotineta electrica a luat foc și cum să preveniți să ia foc.

Ce este un scuter electric?

Un scuter electric este într-adevăr o bicicletă care folosește energie pentru a se mișca. Sunt disponibile într-o varietate de modele și dimensiuni, dar toate au un obiectiv popular: să vă permită să vă bucurați de oraș în timp ce conduceți.

Trotinetele electrice pot fi conduse pe străzi private sau deschise și sunt perfecte pentru mulți oameni de toate vârstele. Acești tipi sunt și ei ușor de manevrat și nu trebuie să devii un profesionist al bicicletei pentru a da peste unul.

Cea mai bună parte este că trotinetele electrice vor fi relativ sigure. De fapt, acestea pot fi unul dintre cele mai sigure moduri de transport pe care le puteți folosi.

Cum se folosește un scuter electric.

Primul lucru de făcut este să vă asigurați că trotineta electrică este în poziția corectă. Aceasta înseamnă că bateria este de obicei complet încărcată, iar scaunul este umflat corespunzător.

În acest moment, va trebui să găsiți un loc sigur pentru a vă monta scuterul electric pentru copii. Poate fi un bulevard, un drum sau o pistă de biciclete.

Odată ce nu este sigur că este în siguranță, o persoană începe să meargă cu trotineta electrică. Asigurați-vă că aveți grijă în timp ce conduceți și folosiți întotdeauna frâna de parcare pentru a încetini.

Dacă vă aflați prea aproape de alte persoane sau poate de obiecte, folosiți frâna de parcare pentru a opri.

Dacă renunțați la fumat, veți dori să depozitați trotineta electrică într-un loc sigur.

Cum să previi aprinderea unui scuter electric.

Acum că știi cum să folosești o trotinetă electrică, este timpul să previi să ia foc. Primul pas ar putea fi să vă asigurați că scuterul dumneavoastra actual are poziția corectă.

Apoi, asigurați-vă că aveți grijă dacă mergeți cu scuterul. Când vă aflați în apropierea altor persoane sau obiecte, folosiți frâna de parcare pentru a opri.

Și, în sfârșit, depozitați trotineta electrică a copiilor dumneavoastra actuali într-un loc sigur. Acesta poate fi un dulap, dormitorul dumneavoastra sau o cameră din spate a casei dumneavoastra.

Necesită trotineta electrica a luat foc servicii de întreținere?

Dacă dețineți un scuter electric pentru mobilitate, este important să îl păstrați curat și complet fără resturi pentru a vă asigura că funcționează corect. Particulele pot face ca scuterul tău electric să ia foc, așa că este important să ai grijă de el în mod regulat.

Unele sarcini comune de întreținere sugerate pentru scuterele electrice includ:

Ștergeți întregul scuter cu o cârpă sau un prosop de hârtie.

Îndepărtați murdăria, grăsimea sau resturile care au rămas prinse în cadru sau motor.

Lubrifiați frânele, precum și cablurile.

Verificați nivelul bateriei și asigurați-vă că poate fi încărcată.

Verificați cablul solicitat în plus față de conector.

Verificați anvelopele pentru a vedea dacă sunt uzate.

Care este durata de viață normală la trotineta electrica a luat foc?

Un studiu recent publicat în revista Fire Science a identificat că durata de viață obișnuită a scuterelor electrice care arde este cu siguranță de 3,5 ani.

Cercetarea a fost efectuată pe o perioadă de zece ani și a verificat consistența și gravitatea incendiilor de trotinete electrice. Aceasta a constatat că aproape toate incendiile au fost cauzate de moartea bateriei, dar au existat și o serie de incendii provocate de motorul electric.

În timp ce speranța medie de viață a unui scuter electric găsit în incendiu este cu siguranță de 3,5 ani, este foarte important de reținut că aceasta se bazează cu siguranță pe locuința descrisă și nu pe durata de viață reală a scuterului electric.

Dacă tu sau cineva pe care îl cunoști folosește în prezent un scuter electric și este îngrijorat de durata de viață a acestuia, este important să-l verifici de către un mecanic auto.

După o verificare rapidă a bateriei scuterului, pompierii au stabilit că sistemul electric al scuterului nu funcționase eficient. Drept urmare, trotineta electrica a luat foc.

La începutul zilei de 2 iulie 2019, un scuter electric pentru copii a luat foc în Salt River City, Utah. Trotineta copiilor era condusă de un bărbat, iar motorul electric funcționase dacă izbucnea incendiul. Inițial, s-a crezut că motorul electric a pornit atunci când scuterul s-a ars. Trotineta pentru copii a fost luată pentru reparație și în prezent este inutilizabilă.

Recomandam sa te uiti

Accepti cookies? Citeste mai mult