Pedometru Pe Telefon

★★★★☆

Aici vei gasi pedometru pe telefon, cele mai bune preturi de care iti va aduce beneficii la buzunarul tau. Securitate, incredere si excelenta sunt cuvintele care definesc aceasta lista minunata.

Topul cu cele mai bune 15

👉 Vezi pe toate 👈

Este rentabilă folosirea de pedometru pe telefon?

Când vine vorba de sănătate și fitness, mulți oameni se bazează pe utilizarea unui telefon individual cu un pedometru. Și există motive întemeiate pentru care ați putea dori să: Desigur, un instrument de măsurare vă poate ajuta să slăbiți și să vă puneți în formă.

Dar chiar ar merita prețul?

Aceasta este o întrebare la care mulți oameni continuă să încerce să răspundă. Și conform cercetărilor recente, răspunsul poate fi puțin dificil.

Studiul, realizat de Colegiul sau Universitatea din Montreal, a analizat consecințele utilizării unui dispozitiv de măsurare asupra diferitelor fațete ale sănătății generale, cum ar fi pierderea de grăsime și antrenamentul.

Studiul a constatat că persoanele care au folosit un instrument de măsurare timp de cel puțin câteva minute pe zi au slăbit de obicei mai mult decât pacienții care nu l-au făcut. Dar analiza a mai constatat că persoanele care au purtat un pedometru mai mult de 24 de ore au slăbit mult mai puțin decât cei care nu l-au purtat.

Deci, deși un instrument de măsurare vă poate ajuta să vă dați seama de greutatea dumneavoastra, este posibil să nu facă acest lucru într-un mod ecologic în timp.

Deci este un pedometru o investiție bună pentru tine?

Cum se poate folosi pedometru pe telefon?

Cumperi să-ți folosești telefonul ca instrument de măsurat? Dacă da, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știi.

În primul rând, multe lucruri importante de luat în considerare sunt modul în care pedometrul urmărește pașii făcuți, nu energia arsă. Când doriți să pierdeți în greutate, va trebui să urmăriți mai atent aportul de calorii.

În al doilea rând, pedometrul poate urmări doar căile parcurse într-o perioadă de timp și noapte. Dacă doriți să urmați sfaturile lor pe tot parcursul zilei, va trebui să configurați un fel de program bazat pe timp și să vă urmăriți metodele la diferite ore ale nopții.

În cele din urmă, pedometrul poate urmări pur și simplu măsurătorile luate de persoana care poartă de obicei pedometrul. Când sunteți cineva care face calculatoare frecvent sau dacă aveți multe scări de urcat, va trebui să vă asigurați că pedometrul poate urmări și aceste activități.

Necesită pedometru pe telefon servicii de întreținere?

De fapt, da! Dacă lucrați cu un pedometru pe telefonul dumneavoastra mobil și acesta nu este întreținut în mod regulat, poate cauza pedometrul să nu vă verifice metodele, ceea ce duce la pierderea informațiilor. De asemenea, atunci când pedometrul este de obicei defect, poate cauza blocarea telefonului. Așadar, în cazul în care utilizați un instrument de măsurare pe telefonul mobil, asigurați-vă că îl păstrați curat și verificați în mod frecvent funcționalitatea și acuratețea acestuia.

Care este durata de viață normală la pedometru pe telefon?

Nu există un răspuns sigur la această întrebare specială, deoarece durata de viață a oricărui pedometru poate diferi în funcție de dispozitivul specific, de utilizarea acestuia și de comportamentul clientului însuși. Cu toate acestea, conform unui studiu al Academiilor Naționale de Bunăstare, speranța medie de viață a unui instrument de măsurare într-un telefon mobil este de aproximativ 6 luni.

Pentru oricine dorește să se mențină în formă, să vadă pașii făcuți și să-i monitorizeze cu telefonul poate fi o modalitate excelentă de a atinge acest obiectiv. Un pedometru vă va ajuta să urmăriți progresul actual și să fiți mai conștienți de asigurarea dumneavoastra de sănătate și bunăstare. De asemenea, a avea un dispozitiv de măsurare pe telefon poate fi util pentru a urmări întreaga acoperire a asigurării de sănătate și dacă aveți sau nu o poliță pentru o anumită afecțiune de sănătate.

Există câteva acțiuni pe care le puteți efectua cu pedometru pe telefon. Unul este pentru sfaturile și acțiunile tale, astfel încât să poți vedea unde trebuie să lucrezi la obiectivele tale de fitness. Puteți chiar să utilizați instrumentul de măsurare pentru a urmări timpul actual de somn și calitatea somnului. În cele din urmă, puteți folosi pedometrul pentru a vă putea măsura starea generală de sănătate, în special ritmul cardiac și nivelurile de greutate nesănătoase.

Recomandam sa te uiti

Accepti cookies? Citeste mai mult