Lant Bicicleta La Metru

★★★★☆

Aici vei gasi lant bicicleta la metru, cele mai bune preturi de care iti va aduce beneficii la buzunarul tau. Securitate, incredere si excelenta sunt cuvintele care definesc aceasta lista minunata.

Topul cu cele mai bune 15

👉 Vezi pe toate 👈

Este rentabilă folosirea de lant bicicleta la metru?

Mulți oameni cred că lant bicicleta la metru merită cu adevărat angajat când vine vorba de ciclism. Există mai multe motive pentru care aceasta poate fi situația.

În primul rând, este adesea un mijloc mai precis de a calcula propria rată a bicicletei decât un vitezometru. Acest lucru se datorează faptului că un nou vitezometru măsoară pur și simplu propria ta viteză în metri pe secundă, în timp ce un lanț m poate evalua viteza motocicletei de-a lungul lanțurilor.

În al doilea rând, mult mai precis în comparație cu un speedo, deoarece folosește o presiune mai precisă a lanțului. Aceasta înseamnă că viteza ar putea fi mai precisă în plus față de anxietatea lanțului pe parcursul călătoriei sale.

În cele din urmă, este mai precis în comparație cu un vitezometru, deoarece nu se bazează pe un joc de ghicituri. Dacă folosești un vitezometru, trebuie să speculezi viteza bicicletei. Acest lucru este cu adevărat dificil atunci când cauți să mergi cu o accelerație diferită de cea pe care se află bicicleta ta actuală.

Deci, dacă vă gândiți să faceți angajare, ar putea fi mai mult decât meritat.

Cum se poate folosi lant bicicleta la metru?

Bicicletele sunt o modalitate excelentă de a putea călători pentru a opera, dar dacă nu ești ca majoritatea oamenilor, probabil că nu știi cum să le folosești. În această scriere, vă vom învăța cum să îl utilizați și cum să calculați distanța pe care va trebui să o parcurgeți pentru a ajunge la destinația locului de muncă. Urmând acești pași de bază, veți fi pe cale de a ajunge la muncă în siguranță și cu succes.

Cum se utilizează.

Obține dimensiunea lanțului propriei biciclete.

Găsiți cântarul de centură a bicicletei dumneavoastra.

Aflați dimensiunea manivelei propriei biciclete.

Înmulțiți dimensiunile lanțului dumneavoastra cu scara curelei și a manivelei.

Adăugați lungimea curelei de bicicletă pentru propria dimensiune a manivelei.

Acest lucru vă poate oferi lungimea pe care va trebui să o montați.

Exemplu:

Presupunând că aveți o bicicletă cu o curea de mărime M și o manivelă de dimensiunea T, va trebui să conduceți bicicleta la șantier cu un lanț cu 18 brațe și o curea de treizeci și șase de inci.

Necesită lant bicicleta la metru servicii de întreținere?

Bicicletele sunt grozave pentru deplasare, dar pot fi și o sursă excelentă de exerciții fizice. În cazul în care nu sunteți sigur cum să vă păstrați lanțul de biciclete curat, consultați articolul nostru despre curățarea unei biciclete.

Care este durata de viață normală la lant bicicleta la metru?

Durata medie de viață lant bicicleta la metru este de aproximativ 20.000 de procese.

Când vine vorba de lanțuri de biciclete, merită să obțineți unul bun. Nu numai că sunt mult mai ieftin de cumpărat și utilizat, dar rămân și în stare bună în timp. Un factor important de luat în considerare atunci când alegeți un lanț de biciclete este dimensiunea verigilor. Un lanț mai mic va avea o nouă deschidere mai scurtă, necesitând mai puțin spațiu atunci când mergeți cu bicicleta. Pe de altă parte, un lanț mai mare poate avea o lungime mai mare, ceea ce va necesita mai mult spațiu dacă urmează să mergi pe bicicletă.

Există o varietate de tipuri diferite de biciclete, fiecare cu cerințe diferite pentru corzi. Cerințele pentru lanțul din Marea Britanie sau metric variază în funcție de tipul de motocicletă, dar un lanț de motocicletă pe metru se referă în mod normal la cerințele specifice ale lanțului pentru acel tip de bicicletă. De exemplu, o bicicletă de șosea necesită un lanț nou de 12 inchi, în timp ce o bicicletă de munte necesită un lanț de 17 inchi. O lungime a lanțului de 5 sau 6 inci este destul de comună pe bicicletele de agrement.

Recomandam sa te uiti

Accepti cookies? Citeste mai mult