Gantere Facute Acasa

★★★★☆

Aici vei gasi gantere facute acasa, cele mai bune preturi de care iti va aduce beneficii la buzunarul tau. Securitate, incredere si excelenta sunt cuvintele care definesc aceasta lista minunata.

Topul cu cele mai bune 15

👉 Vezi pe toate 👈

Este rentabilă folosirea de gantere facute acasa?

Nu există un răspuns simplu la această îngrijorare, deoarece răspunsul va depinde de client și de obiectivele sale de formare. Cu toate acestea, atunci când luați în considerare avantajele și dezavantajele utilizării gantere facute acasa, câțiva factori de luat în considerare vor fi cât de des îl veți folosi, volumul de greutate pe care îl utilizați, precum și tipul de gantere pe care îl utilizați.

Iată câteva de care trebuie să țineți cont atunci când îl utilizați:

Vei fi cu ei mai des; de obicei sunt mult mai ieftine decât să le cumperi dintr-un magazin. Veți avea, de asemenea, capacitatea de a realiza un număr mare de gantere, ceea ce înseamnă că puteți avea la dispoziție o selecție mai mare de gantere.

Cantitatea de greutate pe care o vei folosi va fi redusă – dacă folosești gantere doar pentru a construi mușchi sau poate pentru a ridica greutăți, probabil că acestea vor fi o preferință mult mai eficientă decât să investești într-un set mai greu de gantere. Cu toate acestea, dacă doriți să repetați antrenamente complexe cu greutăți pentru mâini, atunci s-ar putea să descoperiți că folosirea mai multor greutăți va fi mai utilă.

Tipul de greutăți pentru mâini pe care le aplicați va juca un rol în performanța dumneavoastra generală - dacă utilizați gantere create special pentru uz casnic, este posibil ca acestea să nu reziste la fel de mult și să dureze la fel de mult. Cu toate acestea, dacă utilizați o varietate de gantere care pot fi folosite în diverse scopuri, acestea trebuie să fie durabile și să reziste mult timp.

Trebuie să fie capabil să suporte o mulțime de greutăți – Dacă lucrezi cu, va trebui să ai capacitatea de a gestiona o mulțime de greutăți. Prin urmare, să fii capabil să ridici greutatea pentru a-ți atinge întregul potențial, dar să nu fii opus să-ți folosești puterea și puterea.

Cum se poate folosi gantere facute acasa?

Ganterele sunt o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți sănătatea, condiția fizică și cadrul fizic. Iată câteva sfaturi despre cum să le folosiți pentru a profita la maximum de ele:

Începeți cu ele pentru rutine de bază de exerciții compuse, cum ar fi flotări, genuflexiuni și trageri.

Includeți rutine mai complexe folosind mai multe gantere într-o secvență.

Începeți o serie de exerciții fundamentale, precum și o serie de exerciții mai provocatoare.

Continuați să păstrați o gantere, astfel încât să aveți întotdeauna o colecție disponibilă.

Necesită gantere facute acasa servicii de întreținere?

Poate fi greu de spus dacă cineva face ceva corect în timp ce te antrenezi folosind greutăți acasă.

Unii oameni cred că doar pentru că sunt făcute în casă înseamnă că ar trebui consumate cu grijă. Alții cred că trebuie curățați și lubrifiați frecvent.

Iată o privire la 3 sfaturi despre cum să vă îngrijiți greutățile realizate manual:

Asigurați-vă că lubrifiați acești oameni în mod regulat.

Ganterele trebuie lubrifiate pentru a se asigura că nu ți se blochează în brațe sau în propriile antrenamente. Odată ce sunt lubrifiate, acestea trebuie depozitate într-un loc răcoros și întunecat pentru a preveni rugina.

Cumpărați-le în mod corespunzător.

Ganterele trebuie depozitate într-un loc întunecat, impresionant, pentru a preveni rugina. Asigurați-vă că le luați într-o cameră de depozitare sau într-un loc sigur.

Folosiți-le în mod regulat.

Apare greutăți în mod regulat pentru a menține acești oameni în stare bună. Asigurați-vă că le utilizați pentru forță, sănătate și fitness și pentru antrenamente specifice.

Care este durata de viață normală la gantere facute acasa?

Timpul de înjumătățire este de aproximativ 10 ani.

Gantere facute acasa poate fi o modalitate excelentă de a obține mai multe proteine pentru sănătate și repetări fără a fi nevoie să faceți prezentări complete de gimnastică. Dacă nu ești confortabil cu ideea de a te antrena într-o sală de sport, aceste tipuri de gantere pot fi o alternativă excelentă.

Ganterele pot fi făcute acasă cu rechizite. Este posibil să aveți nevoie de o greutate împreună cu un mâner. După puțină creativitate, poți crea gantere care sunt la fel de puternice și atractive. De asemenea, puteți face gantere pentru a se potrivi specificațiilor dumneavoastra unice.

Recomandam sa te uiti

Accepti cookies? Citeste mai mult