Corturi Albe

★★★★☆

Aici vei gasi corturi albe, cele mai bune preturi de care iti va aduce beneficii la buzunarul tau. Securitate, incredere si excelenta sunt cuvintele care definesc aceasta lista minunata.

Topul cu cele mai bune 15

👉 Vezi pe toate 👈

Este rentabilă folosirea de corturi albe?

Nu există un răspuns ușor când vine vorba de dacă corturi albe merită sau nu aplicat. Unii oameni presupun că sunt, în timp ce alții simt că ar putea să nu fie. În cele din urmă, se rezumă la ceea ce este exact cel mai bine pentru persoana afectată și nevoile acesteia.

Unele lucruri care merită reținute includ:

Costul închirierii unui cort ușor față de angajarea unei afaceri profesionale cu corturi.

Ușurința de a crea și aplica.

Durata de viață a unui cort alb vs. O companie profesională de corturi.

Cât de mare este cortul?

Comoditate și chiar calitate în magazin.

Cum se poate folosi corturi albe?

Când plănuiți o întâlnire sau poate o vacanță, ar putea fi o idee bună să împachetați câteva articole pentru orice eventualitate. Printre aceste lucruri este de fapt un cort! Nu contează dacă folosești unul alb sau unul verde, sunt câteva lucruri de care trebuie să ții cont.

Când împachetați un cort de culoare albă, vă puteți asigura că stâlpii sunt drepti și că materialul este sigilat corespunzător.

Când împachetați un cort verde, veți dori să vă asigurați că stâlpii sunt drepti și că materialul este înregistrat corespunzător. De asemenea, se va asigura că nu există riduri sau cute interne în material. Cel mai important lucru pe care îl puteți încerca atunci când furnizați un cort verde este să vă asigurați că cortul poate avea un preț prea mare! Dacă cu siguranță nu este umflat, cortul nu îl va putea proteja niciodată de intemperii.

În general, folosirea unui cort alb sau a unui cort verde pentru camping este o soluție excelentă pentru a te proteja de condițiile meteorologice și a avea o întâlnire grozavă sau poate o vacanță.

Necesită corturi albe servicii de întreținere?

Da, necesita intretinere! De obicei, materialele din care sunt fabricate pot începe să se uzeze în timp, iar cortul în sine poate începe să se plieze, altfel trebuie acordată grijă și atenție. Iată câteva metode simple de a vă menține bine protejat crapul alb:

Periați-vă în mod regulat cortul cu apă blândă cu săpun.

Îndepărtați practic orice resturi sau murdărie care s-ar fi putut acumula în magazin în timpul custodiei.

Reparați orice rupere, lovituri sau cute din cort cu o croitoreasă sau un reparator calificat.

Asigurați-vă că ungeți crapul cu o sursă ușoară de ulei de măsline sau ulei vegetal.

Păstrați cortul într-un loc întunecat și uscat pentru a preveni putrezirea.

Care este durata de viață normală la corturi albe?

Speranța medie de viață este de aproximativ 12 ani. Acest lucru se datorează faptului că nu sunt la fel de puternice ca alte corturi de camping și se rup adesea.

Utilizarea unor adăposturi similare în situații de urgență este o practică comună în multe părți ale lumii. Ele sunt adesea folosite în timpul protestelor și mitingurilor, deoarece sunt mai ușor de văzut decât alte clădiri.

Există ceva special la corturi albe care de obicei ne face să ne simțim dezrădăcinați, cum ar fi Acum nu sunt sigur unde voi fi. Nu pot spune cu siguranță dacă este doar modul în care sunt configurate sau metoda în care arată, dar par întotdeauna atât de deplasate. Poate pentru că sunt noi și netestați, sau este ca un loc în care ciudatul deține întotdeauna controlul. Nu am mai văzut așa ceva până acum, iar acum sunt curioasă să văd despre ce este toată agitația.

Recomandam sa te uiti

Accepti cookies? Citeste mai mult