Aparatori Colturi

★★★★☆

Aici vei gasi aparatori colturi, cele mai bune preturi de care iti va aduce beneficii la buzunarul tau. Securitate, incredere si excelenta sunt cuvintele care definesc aceasta lista minunata.

Topul cu cele mai bune 15

👉 Vezi pe toate 👈

Este rentabilă folosirea de aparatori colturi?

În NFL de astăzi, aparatori colturi sunt o marfă utilă. Puteți avea un impact uriaș folosind capacitatea unei echipe de a câștiga jocuri online.

Există câteva considerații atunci când ne gândim dacă va fi util să folosiți colțul într-o anumită activitate. Cel care poate juca atât poziții de nichel, cât și de penny poate fi valoros. Aceasta este fizică și acoperirea clicurilor poate fi valoroasă. Cine poate juca în întunericul fundașului poate fi și prețios.

Cine poate participa la toate cele 3 posturi poate fi neprețuit. Cine poate juca nichel sau dime poate ajuta o echipă să câștige jocuri. Cei care pot fi în slot pot fi, de asemenea, valoroși, deoarece pot ajuta la apărarea paselor adânci. Cine poate juca secundar poate fi, de asemenea, valoros.

Există mai multe lucruri de luat în considerare atunci când alegeți un cornerback. În primul rând, trebuie să aibă viteză și promptitudine bună. În al doilea rând, trebuie să aibă o rază de acțiune foarte bună. Oricine poate juca în umbra fundașului poate ajuta un fel de echipă să câștige jocuri. Cine poate juca jocul slot machine poate aduce, de asemenea, valoare.

Ele sunt un atu de preț în cadrul NFL. Au securitate și ajută la limitarea neregulilor. De asemenea, puteți juca secundar sau post. Ele pot avea un impact major asupra capacității unei echipe bune de a câștiga jocuri.

Cum se poate folosi aparatori colturi?

Există o mulțime de moduri diferite de a fi inclus în LIGA NAȚIONALĂ DE FOTBAL, dar vă voi împărtăși câteva exemple:

Ca Colț de Acoperire: Sunt folosiți foarte mult în Include 2, schema pe care o pereche de jucători de teren o va folosi pentru a acoperi în special receptorii largi. Acest lucru poate lăsa extremul restricționat și alergatul deschis, așa că este important să ai capacitatea de a acoperi aceste tipuri de jucători în mod eficient. Poate fi folosit și pentru blocare, ceea ce are loc atunci când se aliniază în spatele zonei complete pentru a rupe o anumită trecere.

În calitate de returnator: dublați ca cei care se întorc. Ele pot ajuta la întreruperea revenirilor sau pot ajuta să vă asigurați că receptorul prinde cu siguranță mingea în cauză. El poate fi folosit și ca blocator, ceea ce poate ajuta la protejarea fundașului sau a fundașului.

Ca linebacker: sunt folosiți și de la linebackers. Îi vor ajuta să-l apere pe fundaș sau să se asigure că fundașul poate prinde mingea de golf. Poate fi folosit și în condiții de trecere, pentru a ajuta la protejarea paselor sau pentru a intra în spate în special.

Necesită aparatori colturi servicii de întreținere?

O întrebare frecventă pe care o pun antrenorii și jucătorii este, fără îndoială, are nevoie de întreținere? Sunt unii dintre cei mai importanți jucători ai echipei, iar importanța lor nu poate fi exagerată. Ei sunt pur și simplu responsabili pentru oprirea receptorilor și pentru a ajuta la acoperirea back-end-ului industriei. Ei trebuie să fie sănătoși și să aibă propriile lor cărți de joc modificate în mod regulat pentru a rămâne înțelepți. Iată câteva lucruri de care trebuie să ții cont dacă îți pasă de un cornerback:

Curățați-vă degetele și picioarele când jucați.

Menține o tehnică bună.

Păstrează-ți ochii în afara drumului pe lângă faptul că rămâi concentrat.

Mențineți întotdeauna un grad constant de joc.

Păstrați o mentalitate pozitivă.

Dacă simțiți că actualul stâlp de colț are nevoie de reparații, vă rugăm să nu ezitați să-i contactați. Trebuie să-l păstrezi vesel pe fundașul de colț al echipei tale și să-i păstrezi încrederea.

Care este durata de viață normală la aparatori colturi?

Potrivit cercetării NATIONAL SOCCER LEAGUE, durata medie de viață a unui fundaș de colț poate fi de patru ani. Acest lucru se datorează faptului că virajele sunt într-adevăr o poziție fizică care necesită multă forță, viteză și viteză. În plus, în multe cazuri, acestea sunt comparate cu asigurările, deoarece sunt responsabile de acoperirea cu întreaga industrie.

Ei sunt unul dintre cei mai importanți jucători dintr-o echipă foarte de fotbal. Ei sunt responsabili pentru a-și păzi partea din spate a terenului de fotbal și pentru a pune receptorii prin recepție. În multe cazuri, ei sunt cunoscuți pentru reflexele lor, care sunt capacitatea lor specială de a-și mișca corpul rapid și direcțional pentru a intercepta sau chiar opri o nouă minge. Sunt cunoscuți pentru atletismul lor, permițându-le să facă interceptări rapide sau poate să recupereze balonări.

Un nou fundaș de colț este adesea o poziție în fotbalul american care se potrivește între marcajul de scrimmage împreună cu impulsul ofensiv al echipei adverse, protejând de obicei fundașul și încercând să prevină apucarile și atingerile. De obicei, aceștia sunt profesioniști în receptoarele de mers pe jos, în plus față de asigurarea de la om la om, precum și de bombardare. Aparatori colturi este de obicei redactat în prima circulară a draftului NFL.

Recomandam sa te uiti

Accepti cookies? Citeste mai mult